Diners

Wij hebben hieronder een voorbeeld van een aantal gerechten die wij maken, daarnaast maken wij graag een passend menu voor u met uw speciale wensen.

Onze gerechten zijn vers gemaakt, zodat we precies weten welke ingrediënten er in zitten en waar ze vandaan komen. we zijn daardoor ook zeer flexibel met allergie en dieet wensen.

Een greep uit ons assortiment:

Voorgerechten

  • trio van gemarineerde zalm, palingmousse, Hollandse garnalen, avocado en kreeften-mayonaise 
  • Verse oesters met citroen, licht pepertje naar keuze
  • gebakken Coquilles met een saus van Noily-prat en vanille, doperwtencreme en pastinaak krokantje
  • Bruschetta met tomaten, basilicum, weinig knoflook en olijfolie
  • Soepje van knolselderij, paddestoelen en dragon
  • Salade van gerookte eend, sinaasappel, noten sla en balsamico uitje
  • Risotto, Scampi met een eekhoorntjesbrood en truffelolie
  • Tartare van Ossehaas met truffelmayonaise en dragonsla
  • Carpaccio van gemarineerde bietjes, geitenkaas, balsamico dressing en noten kruim

Hoofdgerechten

  • Gegrilde zeeduivel met een saus van Noily-prat, citroen-risotto en doperwten crème 
  • Runder-Bavette met rozemarijn aardappeltjes, mosterdjus en gegrilde groenten
  • Ravioli gevuld met spinazie en ricotta, mousse van pompoen en geserveerd met basilicum-olie
  • Wilde Eendefilet met een saus van sinaasappel en balsamico, aardappelgratin en groenen groenten
  • Grietfilet in parmaham met pesto en een saus van heldere tomaten en rucola
  • Ossenhaas met rode port, eekhoorntjesbrood en gem. appel, aardappelgratin 
  • lamshaasjes met lamsjus en thijm. truffelaardappeltjes, geroosterde groenten en knapperige Pancetta kruim

Nagerechten

  • Noten-nougat parfait met chocolade krullen
  • Zacht, warm chocolade taartje met rood fruit en licht gezoete mascarpone
  • Tarte Tatin met geroosterde amandelen en vanillesaus
  • Creme brulee
  • Bitterkoekjes bavarois met geroosterde amandeltjes en rood fruit

Prijzen

vanaf 20 personen, prijs per persoon:
3 gangen : 39,90
4 gangen : 45,00
5 gangen : 49,50

Walking diner

Kleine gerechten, gemakkelijk te eten met een vorkje. Minimale afname 5 gerechten en vanaf 20 personen.
Gerecht per persoon per stuk: 7,00 euro.

  • Sashimi van verse tonijn,sojasaus, wakame salade en sesamzaadjes 
  • Risotto met groene kruiden en vers gebakken heilbot filet en avocado 
  • Salade met langoustine en Gamba met een limoen-mayonaise en sinaasappel
  • bruschetta  met Paddestoelen en dragon
  • licht soepje van curry, pompoen en kokos
  • Roosjes van dunne plakjes kalfsvlees  met een tonijn-mayonaise,rucola, peccorino-rasp en gedroogde tomaatjes
  • Een toostje van suikerbrood, een rilletje van eend en eendenlevermousse, stroop gebakken appel
  • 3 malse stukjes Ossenhaas met een rode port, chocolade saus, aardappelgratin en geroosterde groenten

Mastiek, 

Voor tafels, stoelen, linnen, borden, bestek, glazen, servetten, bloemen, kaarsen, linnen servetten, waterkannen kunnen wij ook zorgen.

 

 

Contact

Rijklof van Goensplein 4
2024 AM  Haarlem

023 - 537 98 37
06 - 13 69 15 60

madelon@charlottescatering.nl