Buffetten, Italiaanse en mediterrane schotels

Een samengesteld buffet voor vanaf 20 personen 3 voorgerechten en 2 hoofdgerechten: 34,50 euro per persoon

Voorgerechten vanaf : 8,50 euro per persoon

Entrecote salade, reepjes gemarineerde en gebakken entrecote van Lindenhoffmet geroosterde groenten, taugé, thaise dressing croutons 

Parmaham salade 

Roosjes Parmaham gevuld met roomkaas/ bieslook en Gandaham gevuld met geitenkaas op een lichte salade met sla sinaasappel, verse vijgen en een citrusdressing

Geroosterde aubergine
Geroosterde aubergine met mozzarella, basilicum en gemarineerde tomaat met een zachte dressing van olijfolie
 

Zalm: Gepocheerde halve zalm met een zachte mosterd/dille dressing

Toscaanse Charcuterie Bresaola, chorizo, paraham en carpaccio met een garnituur van salsa verde, olijven een salade van artisjokken, gecarameliseerde knoflookteentjes, quinoa en tomaatjes

 Gemarineerde grote garnalen grote in knoflook gebakken gamba's in limoen-citroen mayonaise

 Couscous salade  met geitenkaas, noten, aubergine, tomaten, geroosterde rode paprika, komkommer, munt, koriander olie

 

Salade van gerookte kip en eend Gerookte mail kip en wilde eend in dunne plakjes met kaas, dadels, spinazie salade en notendressing

Hoofdgerechten vanaf : 16,50 per persoon

Pasta met Gorgonzola Met gecarameliseerde appeltjes, noten en room en verse basilicum

Gepocheerde halve zalm met een zachte mosterd/dille saus

Maïs scharrel kip
BIo-Maiskipfilet, paddenstoelen, amandelen, marsalasaus, 

Kalfsgehakt brood
Italiaanse gehaktbrood met spinazie, geitenkaas, tomaat, basilicum en een frisse saus van tomaten 

Roodbaarsfilet met spinazie
Roodbaars en kabeljauw in een limoen, lauriermarinade geserveerd met een zacht romige witte wijnsaus en spinazie 

Kalfsrosbief met Ahornsiroop
In mooie plakken met een saus van rode port en gevogelte fond, gecarameliseerde appeltjes, vijgen, knoflook 

Crêpes ( flensjes ) met paddestoelen

Boschampignons met weinig room en gegratineerd met geraspte gruyère geserveerd met kleine flensjes gevuld met spinazie

Quiches: vanaf:  6,50 per persoon

gerookte zalm, verse zalm en asperges

Spinazie, oude kaas, pijnboompitjes

Vraag bij ons de prijs 

Alle schotels zijn voorzien van boerenbrood, boter en een frisse salade.

Contact

Rijklof van Goensplein 4
2024 AM  Haarlem

023 - 537 98 37
06 - 13 69 15 60

madelon@charlottescatering.nl